Magento Webshop

Wat is Magento?

Magento is een e-commerce open source platform. Het is één van de grootste webshop-software platform ter wereld. De software en het gebruik van Magento is kosteloos.

Ondanks dat het gratis is heb je voor de opzet en programmering veel technische kennis nodig. Hiervoor zijn er dan ook Magento specialisten die een Magento webshop voor je kunnen maken. Het grote voordeel is ook dat er vele fora zijn waarmee je wordt ondersteund.

Vanwege de vele ontwikkelingsmogelijkheden wordt Magento veelal door grote partijen gebruikt met het oog op groei en verdere ontwikkeling. Ook vooral vanwege de goede conversie en zoekmachine optimalisatie.

Magento Specialist

Om een Magento webshop te laten maken is specialistische kennis nodig. De software is openbaar (open source) en zonder restricties kunnen er aanpassingen aan je webshop gemaakt worden.

Het grootste voordeel van open source is dat vele bedrijven extensies maken en je ook eenvoudig kan overstappen naar een andere partij. Door de modulaire opbouw kan elke Magento programmeur eenvoudig aanpassingen doen aan jou webshop. Je bent dus niet afhankelijk van één partij.

Als Magento specialist kunnen wij jou helpen met het opzetten en verbeteren van je webshop. Wil jij ook een goede conversie en meer omzet? Neem gerust contact met ons op.

Voordelen van een Magento Webshop

Het laten maken van een Magento webshop brengt vele voordelen met zich mee. Niet voor niets wordt Magento als CMS systeem gebruikt door vele partijen.

Magento vormt een uitstekende basis voor een succesvolle webshop. Er zitten standaard al vele handige features in die bij vele andere platformen er standaard niet in zitten zoals een geavanceerde zoekmodule, productvergelijkingen en meer.

Het is ook ontzettend flexibel en voor verschillende bedrijfsoplossingen geschikt. Met name op het gebied van SEO zijn er oplossingen ingebouwd om je webshop zelf te optimaliseren voor de zoekmachine. Denk aan Meta tags, URL-structuur, redirects, landingpagina's en meer.

Magento ontwerp

Het ontwerp van je webshop is belangrijk voor de conversie, maar ook om onderscheidend te zijn. Bij een design voor je Magento webshop heb je 2 mogelijkheden: een design op basis van een Magento template of op maat.

Magento Template

Magento Templates zijn kant-en-klare ontwerpen waarbij je vaak nog de kleurstelling kan aanpassen. Vrijwel geschikt voor de meeste shops of specifiek gemaakt voor een bepaalde niche.

Het voordeel van het gebruik van templates is dat het ontwerpproces een stuk minder tijd in beslag neemt en je dus sneller online bent. Ook zijn de kosten een stuk lager dan bij een design op maat. Wel ben je minder uniek, omdat de Magento Templates meerdere keren gebruikt zijn ook door andere shops.

Een ander nadeel is dat ze niet altijd geschikt zijn voor jou specifieke wensen en/of functionaliteiten waarbij er toch maatwerk bij komt kijken.

Magento Design op Maat

Met een design op maat bepaal je zelf geheel de vormgeving, opbouw, kleurstelling, lettertypen en andere design aspecten. Het design kan volledig naar jou wensen worden ingericht. Je creëert je eigen unieke Magento webshop, waarmee jij je onderscheidt.

Er zijn geen beperkingen je kunt alle kanten op ten opzichte van het gebruik van een Magento template. Wel is de investering meer dan bij een template en is de doorlooptijd ook langer.

Enkele webshops waar wij trots op zijn!

Goed vindbaar in Google met Magento

Met alleen een Magento webshop laten bouwen heb je nog geen verkoop. Het is belangrijk om met relevante zoekwoorden goed te worden gevonden in Google om zo gratis bezoekers te krijgen.

Jou Magento webshop maken wij standaard technisch geschikt om goed vindbaar mee te zijn. Ook bieden wij de mogelijkheid om dit bij ons nog verder uit te werken met een doordacht online strategie voor nog meer verkoop.

De snelheid van je webshop telt ook mee voor een goede positie in Google. Wij maken onze Magento webshops snel en veilig en dat vind Google prettig. Wil jij ook een snelle Magento webshop laten maken die goed vindbaar is?

Magento Webshop laten maken

Onze webshops zijn vooral gericht op optimalisatie en groei, waarbij een Magento webshop op maat ideaal is. Maximale conversie, goed vindbaar en zonder beperkingen op weg naar succes!

Uiteraard wil dit niet zeggen dat Magento voor elke situatie geschikt. Bespreek gerust de mogelijkheden met ons en wij adviseren jou welke webshop software het beste geschikt is voor jou situatie. Of het nu gaat om WooCommerce, Shopware, Shopify of andere.

Magento Oplossingen

Voor Magento zijn er vele plugins oftewel modules beschikbaar voor specifieke functionaliteiten of handige conversie verbeteringen. Hiermee kun je je webshop verrijken om het maximale eruit te halen.

Naast de beschikbare modules in de Magento Community maken wij ook modules op maat of passen wij bestaande modules aan. Zo kun je Magento op maat laten bouwen met jou eigen wensen.

Benieuwd naar alle mogelijkheden? In een vrijblijvend gesprek vertellen we je graag nog meer over de mogelijkheden.

Enkele bedrijven met Magento

De kosten van een Magento webshop

Benieuwd naar wat een professionele Magento webshop kost? De kosten van een Magento 2 webshop zijn afhankelijk van de functionaliteiten, het design en andere factoren. Hierdoor lopen de prijzen heel uiteen van enkele duizenden euro’s tot aan tienduizenden euro’s en meer. De ontwikkeling bepaalt grotendeels de prijs.

Om een goed beeld te krijgen adviseren we je een vrijblijvend adviesgesprek. Aan de hand van jou wensen ontvang je een prijs op maat. Neem gerust contact met ons op bel ons op 0499 21 92 38 voor een afspraak.

Klaar om je online rendement te verhogen?