Webshop laten maken

Webshop laten maken

Wil je een professionele webshop laten maken? Webwinkel Company is gespecialiseerd in het bouwen van professionele webshops, zowel grafisch als technisch.

Wij maken webshops voor iedereen die zijn producten online wil gaan verkopen. Betaalbaar, razendsnel met de beste webwinkel-ontwerpen.

Jou webshop laten bouwen door ons als webshop specialist zorgt ervoor dat jij een goede basis hebt. Onze webshops worden zoekmachine vriendelijk opgebouwd, zijn mobiel geschikt en gebruiksvriendelijk met een professioneel design voor een betrouwbare uitstraling.

Door onze specialistische kennis en vakkundigheid op het gebied van webshops kunnen wij razendsnel leveren en bovendien de webwinkel geheel naar jou wensen aanpassen.

Vertel ons wat jij in gedachte hebt en wij komen met de mogelijkheden!

Direct een vrijblijvende afspraak maken?

Een webshop gericht op online verkoop

Elke professionele webshop wordt gebouwd met eenvoudig beheer door jou zelf. Een webwinkel met CMS (beheersysteem). Producten, klanten, orders en meer beheer je daardoor zeer eenvoudig zelf. De webshop software die wij gebruiken is meestal Magento, maar kan ook WooCommerce of andere zijn.

Al onze webshops worden zoekmachine vriendelijk opgebouwd, waardoor je makkelijk kunt worden gevonden in zoekmachines. De gebruiksvriendelijkheid en de look en feel is voor ons zeer belangrijk voor een goede indruk naar de gebruiker.

Uiteindelijk maak je een webshop natuurlijk om omzet te genereren, dit is onze specialisatie.

Conversiegerichte webshop

Het draait allemaal om de verkoop die je met je webshop genereer, een webshop met resultaat! Bezoekers omzetten in klanten, dat is een conversiegerichte webshop.

Wij bouwen een optimaal ingericht design waarmee jou doelgroep over gaat tot actie. Er wordt ingespeeld op de emotie en beleving van een gebruiker. Door de webshop af te stemmen op je eigen doelgroep wordt het maximale eruit gehaald. Zo krijg je een eigen webwinkel met meer dan alleen verleiding van je bezoekers.

Webshop oplossingen

Met meer dan 15 jaar expertise in de webshop-branche profiteer je van snelheid, kennis, innovatie en dragen wij bewezen oplossingen aan. Uiteraard sparren wij ook graag met je over de mogelijkheden. Met trots laten wij graag aantoonbare resultaten zien bij de vele bedrijven die wij hebben geholpen.

Maak je webwinkel winstgevend door het maximale uit je shop te halen. Geef jou klant de beste winkelervaring met een winkelbelevenis die in jou branche thuis past. Onze oplossingen zijn zowel standaard als op maat gemaakt.

Graag denken wij met je mee bij het design, de ontwikkeling, de strategie en de vindbaarheid. Doordat iedereen andere eisen en wensen heeft wordt in de meeste gevallen bij ons een webshop op maat gemaakt voor het beste resultaat.

Betaalopties: webshop met iDeal

Om een betaling in de webshop zo efficiënt mogelijk te maken zorgen wij voor de meest gebruikte betaalmogelijkheden. Tenslotte wil je dat bezoekers eenvoudig en makkelijk kunnen betalen zonder dat ze afhaken.

iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel bij online shoppen en standaard bij ons geschikt gemaakt voor jouw webshop.

Responsive Webshop

Standaard maken wij een webshop 'responsive'. Dit wil zeggen dat de webshop voor elk apparaat geschikt is doordat deze zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van het apparaat. Zo is deze altijd goed te bekijken zowel voor computers, laptops, tablets en mobiel. Altijd en overal goed bereikbaar!

Steeds meer wordt er verkocht met de mobiel, vandaar dat dit ook onze eerste aandacht heeft om meer bestellingen te genereren. Mis geen omzet meer bij smartphone en tablet gebruikers met een responsive webshop.

Professionele webshop op maat

Een webshop op maat is een webwinkel die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften!

Voor een maatwerk webshop komen we graag vrijblijvend bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken en jou direct te adviseren wat het beste is voor jouw shop. Uiteraard ben je ook welkom bij ons op kantoor.

We geven je graag advies over je webshop en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jou eigen webwinkel!

Weet je al wat je wensen zijn? Geef het ons door en wij sturen je een vrijblijvende webshop offerte toe.

Werkwijze webshop laten maken


Kennismaken en offerte

Hoe wij te werk gaan begint met een kennismaking met een lekkere kop koffie. In onze eerste kick off meeting lopen we met elkaar alle punten door die van belang zijn zoals het doel van de webshop, of er al een idee is, de online strategie, het budget en meer. Aan de hand hiervan maken wij een volledige offerte op.

Planning en start ontwerp

Bij akkoord wordt de planning opgemaakt en starten wij met het ontwerp. Hiervoor hebben wij zoveel mogelijk input nodig over jouw product of dienst en volgt eventueel nog een afspraak. Bij het ontwerpen houden wij rekening met onder andere de doelgroep, de navigatie en de gewenste functionaliteiten voor de nieuwe shop. Een bezoeker moet makkelijk kunnen navigeren en eenvoudig een bestelling kunnen plaatsen.

Ontwikkeling en inrichting

Na het ontwerp volgt de technische realisatie, de webshop wordt ontwikkeld met de functionaliteiten die beschreven staan in de offerte. Als dit klaar is kun je de testversie bekijken. Bij goedkeuring van de testversie is de bouw van de webshop klaar en kan gestart worden met de invulling van de webshop. De categorieën, producten, teksten en afbeeldingen kun je zelf invullen met het beheersysteem en onze begeleiding.

Marketing

Is de webshop helemaal compleet, dan kun je starten met de online marketing om meer verkoop te krijgen. Graag gaan we met je in gesprek om jou advies op maat te geven. Neem gerust vrijblijvend contact met ons op.

Ook voor vragen over je huidige webshop of website mag je ons gerust bellen of mailen, graag zelfs!

Mogelijkheden voor een webshop

Een webshop laten maken? Voor bijna elk soort product is een webshop geschikt.

Heb je al een bestaande website, dan is deze in de meeste gevallen gemaakt met WordPress. Jou WordPress website kun je eenvoudig uitbreiden naar een simpele webshop met de plugin WooCommerce. Ga je voor meer complex of maatwerk, dan adviseren wij Magento.

Moet deze gekoppeld worden met een bestaand systeem zoals voor de voorraad, administratie, kassa of andere? Geen probleem, ook dit kunnen wij voor je regelen.

Kortom, er zijn genoeg mogelijkheden die wij graag met je bespreken om te zien welke oplossingen het beste voor jou webwinkel geschikt zijn.

Goed vindbaar in Google

Met alleen een webshop creeer je nog geen verkoop. Door met relevante zoektermen bovenaan gevonden te worden in Google krijg je gratis bezoekers.

Wij maken jou webwinkel standaard technisch goed, zodat jij goed vindbaar bent met je webshop. Ook bieden wij de mogelijkheid om nog meer verkoop te genereren door je webshop verder uit te werken met een goed doordacht online strategie.

Snelheid van je webshop telt ook mee voor een goede positie in Google. Onze webshops maken wij veilig en snel, en dat vind Google fijn. Jij wilt toch ook een webshop die goed vindbaar is?

Kosten webshop laten maken

Goedkope webshop laten maken? De kosten voor het laten maken van een webwinkel zijn bij ons afhankelijk van jou wensen. Aan de hand hiervan maken wij een prijs op maat. Hierdoor krijg je bij ons de beste prijs voor jou webshop, een prijs op maat.

Of het nu gaat om een simpele webshop of een complexe webshop. De prijs wordt berekend aan de hand van het aantal uren dat wij bezig zijn met de webshop. Vraag gerust vrijblijvend een offerte aan of een gratis adviesgesprek.

Waarom een professionele webshop laten maken door Webwinkel Company

Wij leveren razendsnel, echt wel

Wij maken de beste webshop ontwerpen

Voor een professionele en betrouwbare webshop

Een webshop gericht op maximale verkoop (conversiegericht)

Vanuit onze succesvolle ervaring met ontwikkeling en optimalisatie van vele webshops, weet Webwinkel Company voor jou optimaal rendement te creëren uit jouw eigen webshop. Wij kunnen jou uitstekend adviseren wanneer jezelf een webshop wilt starten of optimaliseren.

Meer informatie over een webshop laten maken? Bel ons op 0499 21 92 38 voor een vrijblijvende afspraak of vraag direct gratis een offerte aan.

Een greep van gemaakte webshops

Afspreken voor een kopje koffie

Op zoek naar vernieuwing of wil je een nieuwe webshop laten maken? Niet alleen wat je vraagt maken wij, maar ook wat je nodig hebt. Samen met jou realiseren wij een succesvolle webshop en gaan we graag met jou hiervoor om de tafel zitten.

Wij maken webshops door heel Nederland voor zowel starters als professionals! Graag komen we naar je toe of kom eens gezellig langs bij ons in Eindhoven voor een kopje koffie!

Onze klanten komen niet alleen uit onze regio Eindhoven, maar uit heel Nederland. Zo hebben we webshops gebouwd voor klanten in Amsterdam, Rotterdam, Utrecht, Den Bosch, Nijmegen, Groningen en zelfs in het buitenland!

Ben jij ook op zoek naar een webshop specialist? Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek. Bel ons op 0499 21 92 38 en vertel ons wat jij graag wilt.

Een webshop laten maken?