Webshop laten maken

Wil je een professionele webshop laten maken? Webwinkel Company is gespecialiseerd in het bouwen van professionele webshops, zowel grafisch als technisch.

Wij maken webshops voor iedereen die zijn producten online wil gaan verkopen. Betaalbaar, razendsnel met de beste webwinkel-ontwerpen.

Jou webshop laten bouwen door ons als webshop specialist zorgt ervoor dat jij een goede basis hebt. Onze webshops worden zoekmachine vriendelijk opgebouwd, zijn mobiel geschikt en gebruiksvriendelijk met een professioneel design voor een betrouwbare uitstraling.

Door onze specialistische kennis en vakkundigheid op het gebied van webshops kunnen wij razendsnel leveren en bovendien de webwinkel geheel naar jou wensen aanpassen.

Vertel ons wat jij in gedachte hebt en wij komen met de mogelijkheden!

Direct een vrijblijvende afspraak maken?

Een webshop gericht op online verkoop

Elke professionele webshop wordt gebouwd met eenvoudig beheer door jou zelf. Een webwinkel met CMS (beheersysteem). Producten, klanten, orders en meer beheer je daardoor zeer eenvoudig zelf. De webshop software die wij gebruiken is meestal Magento, maar kan ook WooCommerce of andere zijn.

Al onze webshops worden zoekmachine vriendelijk opgebouwd, waardoor je makkelijk kunt worden gevonden in zoekmachines. De gebruiksvriendelijkheid en de look en feel is voor ons zeer belangrijk voor een goede indruk naar de gebruiker.

Uiteindelijk maak je een webshop natuurlijk om omzet te genereren, dit is onze specialisatie.

Conversiegerichte webshop

Het draait allemaal om de verkoop die je met je webshop genereer, een webshop met resultaat! Bezoekers omzetten in klanten, dat is een conversiegerichte webshop.

Wij bouwen een optimaal ingericht design waarmee jou doelgroep over gaat tot actie. Er wordt ingespeeld op de emotie en beleving van een gebruiker. Door de webshop af te stemmen op je eigen doelgroep wordt het maximale eruit gehaald. Zo krijg je een eigen webwinkel met meer dan alleen verleiding van je bezoekers.

Webshop oplossingen

Met meer dan 15 jaar expertise in de webshop-branche profiteer je van snelheid, kennis, innovatie en dragen wij bewezen oplossingen aan. Uiteraard sparren wij ook graag met je over de mogelijkheden. Met trots laten wij graag aantoonbare resultaten zien bij de vele bedrijven die wij hebben geholpen.

Maak je webwinkel winstgevend door het maximale uit je shop te halen. Geef jou klant de beste winkelervaring met een winkelbelevenis die in jou branche thuis past. Onze oplossingen zijn zowel standaard als op maat gemaakt.

Graag denken wij met je mee bij het design, de ontwikkeling, de strategie en de vindbaarheid. Doordat iedereen andere eisen en wensen heeft wordt in de meeste gevallen bij ons een webshop op maat gemaakt voor het beste resultaat.

Betaalopties: webshop met iDeal

Om een betaling in de webshop zo efficiënt mogelijk te maken zorgen wij voor de meest gebruikte betaalmogelijkheden. Tenslotte wil je dat bezoekers eenvoudig en makkelijk kunnen betalen zonder dat ze afhaken.

iDeal is in Nederland het meest gebruikte betaalmiddel bij online shoppen en standaard bij ons geschikt gemaakt voor jouw webshop.

Responsive Webshop

Standaard maken wij een webshop 'responsive'. Dit wil zeggen dat de webshop voor elk apparaat geschikt is doordat deze zich automatisch aanpast aan de schermgrootte van het apparaat. Zo is deze altijd goed te bekijken zowel voor computers, laptops, tablets en mobiel. Altijd en overal goed bereikbaar!

Steeds meer wordt er verkocht met de mobiel, vandaar dat dit ook onze eerste aandacht heeft om meer bestellingen te genereren. Mis geen omzet meer bij smartphone en tablet gebruikers met een responsive webshop.

Professionele webshop op maat

Een webshop op maat is een webwinkel die volledig is afgestemd op jouw wensen en behoeften!

Voor een maatwerk webshop komen we graag vrijblijvend bij je langs om alle mogelijkheden te bespreken en jou direct te adviseren wat het beste is voor jouw shop. Uiteraard ben je ook welkom bij ons op kantoor.

We geven je graag advies over je webshop en gaan samen met jou op zoek naar de beste oplossing voor jou eigen webwinkel!

Weet je al wat je wensen zijn? Geef het ons door en wij sturen je een vrijblijvende webshop offerte toe.