Magento 2 webshop

Magento is op dit moment het grootste professionele e-commerce platform voor B2B en B2C. Magento 2 bevat unieke e-commerce onderdelen en is gericht op maximaal online rendement.

Daarnaast is Magento flexibel inzetbaar binnen B2C-, B2B- en hybride oplossingen. Magento 2 is een open source systeem dat met jouw business meegroeit.

Webwinkel Company heeft veel ervaring met goed verkopende Magento shops. Voor veel van onze klanten is Magento een grote rol in hun dagelijkse business.

Overstap van Magento 1 naar Magento 2

Gebruik je nog een Magento 1 webshop? Stap dan over naar Magento 2. Magento 2 is de nieuwste versie en is totaal opnieuw gebouwd op basis van nieuwe technologieën.

Vanwege de nieuwe ontwikkeling in Magento 2 is het niet een kwestie van je webshop simpel overzetten, maar dient deze compleet opnieuw en verbeterd te worden gemaakt.

Het grote voordeel van Magento 2 ten opzichte van 1 is de verbeterde prestatie, nieuwe mogelijkheden en verdere ondersteuning. Magento 1 wordt binnenkort (juni 2020) namelijk niet meer ondersteund of verder ontwikkeld.

Houd bij de overstap naar Magento 2 rekening met eventuele maatwerkmodules, deze moeten ook opnieuw worden gemaakt. Voorafgaand aan de overstap naar Magento 2 analyseren wij je huidige webshop voor je, zodat de overstap soepel zal verlopen.

Magento 2 en andere shops

Naast Magento 2 zijn er inmiddels ook alternatieven zoals Woocommerce, Shopware, Shopify en Lightspeed.

Deze zijn vooral goed wanneer je goedkoop en simpel wilt instappen, echter voor professioneel maatwerk en optimale groei adviseren wij een Magento 2 webshop.

Magento Webshop op maat

Magento is uitstekend wanneer je een maatwerk design wilt om perfect aan te sluiten op de behoeften van jouw klant.

Het grote partnernetwerk van Magento levert dagelijks nieuwe modules en koppelingen op met de nieuwste ontwikkelingen om jouw webshop mee te verrijken!

Een succesvolle Magento 2 webshop begint bij de juiste online strategie.

Voordelen van een Magento 2 Webshop

home_app_list_checkgreen
Wereldwijd ontwikkelaars doordat Magento open source is

home_app_list_checkgreen
Uitstekend voor maatwerk en nieuwste ontwikkelingen

home_app_list_checkgreen
E-commerce vriendelijk, specifiek gericht op verkoop

home_app_list_checkgreen
Koppelingen met allerlei systemen mogelijk zoals ERP, PIM, SAAS en meer

home_app_list_checkgreen
Eenvoudig uitbreiden van functionaliteiten

Vanuit onze succesvolle ervaring met ontwikkeling en optimalisatie van vele Magento webshops, weet WebwinkelCompany voor jou optimaal rendement te creëren uit jouw eigen professionele Magento webshop. Wij kunnen jou uitstekend adviseren wanneer jij zelf een webshop wilt beginnen of optimaliseren.

Een professionele Magento webshop laten maken? Vraag vrijblijvend een offerte aan door contact met ons op te nemen via info@webwinkelcompany.nl of bel 0499 - 21 92 38.

Enkele nieuw gemaakte Magento 2 shops

Magento 2 Webshop: Blue Solid