BlueSolid

RR Trading heeft een nieuwe webshop laten maken in Magento 2 voor de verkoop van pelletkachels.

Functionaliteiten

Voor de gehele webshop kan het productbeheer zelf worden beheerd. Men kan eenvoudig producten toevoegen, wijzigen en verwijderen in de webshop.

Daarnaast kan zelf ook eenvoudig de pagina's en blogs worden aangepast.

Maatwerk functionaliteit keuzehulp

Naast het standaard webshop winkelen is er een speciale 'keuzehulp' gemaakt. Hiermee wordt het makkelijker om een geschikte pelletkachel te kiezen.

Met behulp van 5 korte vragen, waarbij de antwoorden zijn weergeven met icoontjes krijg je de voor jou geschikte pelletkachels te zien.

Magento 1 naar 2

De 'oude' webshop was gemaakt in Magento 1. Om niet alle gegevens opnieuw in te voeren in de nieuwe shop zijn oude gegevens gemigreerd naar de nieuwe Magento 2 shop. Zo hebben wij het overstappen makkelijk gemaakt.

Zoekmachine vriendelijk en mobiel geschikt

De RRpelletkachel.nl webshop is zoekmachine vriendelijk opgebouwd om uitstekend gevonden te worden in de zoekmachines en mobiel geschikt.

Zo staat deze onder andere bovenaan in Google met het zoekwoord 'pelletkachel'.

De techniek achter de Magento shop is complex, maar dat is niet ten koste gegaan van het gemak. Voor de beheerder is het overzicht sterk geoptimaliseerd en hij kan veel aanpassen.

Er is veel flexibiliteit binnen de Magento webshop, waardoor deze eenvoudig is uit te breiden naar meerdere verschillende shops (gekoppeld) en enorm veel maatwerk aanpassingen mogelijk zijn.

Wil jij ook een supersnelle Magento 2 webshop?