Onze webshops

Bekijk hieronder een aantal van de door ons gebouwde webshops. Wil je graag meer weten of zien, tijdens een vrijblijvend gesprek kunnen we je zeker nog veel meer laten zien en adviseren.

Bestron Concept Company

Voor Bestron heeft Webwinkel Company een geheel nieuwe Magento 2 webshop ontwikkelt voor de verkoop van huishoudelijke artikelen voor zowel B2B als B2C.

BlueSolid

BlueSolid heeft een professionele Magento 2 webshop laten bouwen voor het stimuleren van de online verkoop van pelletkachels, airco's en warmtepompen.

Anders van Smaak

Anders van Smaak heeft een webshop laten maken voor een lunchroom die wordt gerund door deelnemers met een arbeidsbeperking.

Vliegcenter.nl

Voor de online verkoop van vliegtickets heeft Vliegcenter.nl een nieuwe webshop laten maken. Op deze professionele webshop zijn vliegtickets van alle maatschappijen te vergelijken en boeken.

Wilmo Kinderschoenen

Voor de vernieuwing van de huidige webshop heeft Webwinkel Company een volledig vernieuwde webshop ontwikkeld met realtime automatische kassa-/voorraadkoppeling.

Balmer Cosmetics

Balmer Cosmetics heeft een merk webshop laten maken voor de verkoop van hun eigen lippenbalsem.

Het Vouwgordijntje

Het Vouwgordijntje schakelde Webwinkel Company in voor het bouwen van een volledige nieuwe webshop op het gebied van vouwgordijnen.

Enkele andere klanten waarvoor we ook gewerkt hebben